• Kay Bojesen, Zebra, 39421, sort/hvid

  599,00DKK

  Kay Bojesen på savannen. Familien af trædyr er udvidet med den håndmalede zebra, som var et af Kay Bojesens første eksotiske dyr. Den blev skabt i 1935 og er stadig lige elsket. Trædyrsfamilien består af en munter flok dyr fra træaber til sangfugle. Hele flokken er elskede designklassikere, som hurtigt bliver en del af familien. Giv en gave, der holder livet igennem og går i arv i generationer. En god gaveidé til dåben, konfirmanden, studenten og alle andre mindeværdige lejligheder.

  Farve: Sort og hvid

  Materiale:FSC®-certificeret Malet bøgetræ

  Højde:14 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Trommeslager, 39024

  599,00DKK

  Inspireret af et af Danmarks nationalsymboler fra Amalienborg Slotsplads skabte Kay Bojesen i 1942 sine håndmalede gardere. Lige siden har Trommeslageren, Fanebæreren og den Menige garder med gevær været stolte repræsentanter for dansk kvalitetsdesign. En god gaveide for livet til både børn og voksne.

  Farve: Malet bøgetræ

  Materiale: FSC®-certificeret Bøgetræ

  Højde: 22,5 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Limousine, lille, 39218, sort

  499,00DKK

  Den lille limousine i sort fra Kay Bojesen måler 16 cm og har smukke, rene og strømlinede linjer som kendetegnede bilerne på Kay Bojesens tid. Ligesom på 1930’ernes og 1940’ernes skønne biler kan taget løftes af, så legetøjsbilen omdannes til en eksklusiv limousine med kaleche eller en fræk cabriolet. Kay Bojesen var langt forud for sin tid med sine træbiler og især med det stramme og innovative design, der er karakteristisk for limousinen, som han udviklede i samarbejde med Ole Wanscher.

   

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Fanebærer, mellem, 39224

  4.995,00DKK

  Fanebæreren i mellemstørrelse fra Kay Bojesen måler 50 cm i højden og er således halv størrelse af den velkendte, høje garder. De håndmalede gardere i bøgetræ blev oprindeligt skabt af Kay Bojesen i 1942 med inspiration fra de ægte gardere på Amalienborg Slotsplads, der er blandt et af Danmarks allerstørste nationalsymboler. Fanebærerens fane er lavet i slidstærkt spun-polyester.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Abe, Mellem, 39253, teak/limba

  2.995,00DKK

  Hils på mellemste barn i abeflokken fra Kay Bojesen. Indtil til nu har abefamilien bestået af den velkendte og elskede abe på 20 cm og en voluminøs storebror på hele 46 cm. Men nu har mellemste abebror på 28 cm set dagens lys. Lige som sin lille- og storebror er mellemste brormand forarbejdet i hånden på et dansk trædrejeri. Den elskede abe følger os fra barn til voksen i alle livets faser og er en populær gaveide til dem, vi holder meget af. Mon ikke han finder vej til ønskesedler og gaveborde til alskens særlige anledninger.

  Farve: Teak- og limbatræ

  Materiale: FSC®-certificeret Teak- og Limbatræ

  Højde: 28 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Rangle, 39443, bøg

  349,00DKK

  Ranglen, den første klassiske legegenstand til barnet, tegnede Bojesen i sin variant i 1932. Dimensionerne gør ranglen nem at holde om for den lille hånd, mens kuglen i midten af ranglen kan fare frem og tilbage og snurre rundt til glæde for den lille. Ranglen er skabt i umalet træ, fordi Bojesen mente, at det giver friere spil til fantasien. En flot gaveidé til dåb eller som barselsgave til alle, der sætter pris på gedigent, ærligt dansk design. Ranglen er også en fin designgenstand i reolen og vil uden tvivl flytte med fra barn til voksen.

  Farve: Bøg, ubehandlet. CE-godkendt.

  Materiale: Bøg

  Diameter: 8 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Abe, Lille, 39250, teak/lima

  899,00DKK

  Kay Bojesen Abe kom til verden i 1951. En lille fyr med en stor personlighed, der er blevet et ikon på gaven fra en ganske særlig person. Til dåb, fødselsdag, studentergave eller bryllup. En klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet – lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

  Farve: Teak- og Limbatræ

  Materiale: FSC®-certificeret Teak- og Limbatræ

  Højde: 20 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Sangfugl ravn, 39481

  549,00DKK

  Den sorte sangfugl Ravn er tegnet af Kay Bojesen og produceret i malet bøgetræ. Sangfuglen måler 15 cm og blev oprindeligt tegnet i 1950’erne. Med sin sorte fjerpragt er Ravn et klassisk og stilrent indslag i den ellers smukke og farverige fugleflok fra Kay Bojesen. God gaveidé til studenten, såvel som til fødselsdag, eller én du har kær.

  Farve: Malet bøgetræ

  Materiale: FSC®-certificeret malet bøgetræ

  Højde: 15 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, turtelduer, 39204, 2pk. mørk + lys

  599,00DKK

  Kay Bojesens univers af træfigurer, har fået et par nye familiemedlemmer. De er mere turtelduer end de er flyvske, som de står der næb mod næb. Dekorative på både skrivebordet og i vindueskarmen, som en lille påmindelse om kærlighed. Det forelskede par er en oplagt gaveide til bryllupper og til alle, som holder af dansk design. Giv en gave, der holder livet igennem.

  Farve: Natur egetræ og røget egetræ

  Materiale:FSC®-certificeret Natur egetræ og røget egetræ

  Højde:8,8 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Postmand Einar, 39214

  599,00DKK

  Postmand Einar er designet af Kay Bojesen, der første gang tegnede den søde postmandsfigur i 1940, erne. Postmand Einar blev produceret i forbindelse med Københavns 800-års jubilæum, og figuren er udformet i malet bøgetræ med autentiske detaljer som postkasketten og ikke mindst posttasken med et lille ”brev” indeni. Postmand Einar måler 20 cm i højden.

  Farve: Malet bøgetræ

  Materiale: Malet bøgetræ.

  Højde: 20 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Pandabjørn, lille, 39423 , sort/hvid

  699,00DKK

  Den sødeste lille pandabjørn i træ fra Kay Bojesen. Pandaen er en tidløs træfigur, som får de fleste til at trække på smilebåndet. Pandafiguren er inspireret af de to pandaer, som kom til Københavns Zoologiske Have i april 2019. Figuren har fået samme form som den søde Mellem Panda fra Kay Bojsen. Et mix mellem disse figurer vil stå perfekt i et moderne dansk designhjem. Kay Bojesen har valgt at donere en del af sit overskud til WWF Verdensnaturfond. Pengene går til truede dyrearter. Når du køber denne søde pandabjørn, er du derfor med til at støtte pandaerne i naturen.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Abe, Lille, 39256, eg/ahorn

  899,00DKK

  Den berømte Kay Bojesen-abe blev egentlig skabt, da designeren ville lave en knage til sine børn, men i stedet endte han med at lave et verdenskendt dansk designikon. Aben er sidenhen kommet i flere forskellige størrelser og udgaver.Den nye abe er lavet i ubehandlet eg og ahorntræ og er et af de fornemmeste eksempler på tidløs skandinavisk kunst.

  Farve: Eg og ahorn

  Materiale:FSC®-certificeret Eg og ahorn

  Højde:20 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Flag til fanebærer (lille), 39487

  69,00DKK

  Har din Kay Bojesen Fanebærer mistet flaget? Du kan købe flagene som enkelt dele her.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Fanebærer, lille, 39482

  599,00DKK

  Den populære garder fra Kay Bojesen har fået nyt flag. Garderen, der tidligere har båret på et papirflag, er nu udstyret med et lækkert tekstilflag i bomuld, der er en mere robust og langtidsholdbar løsning. Kay Bojesen tegnede garderen første gang i 1942, og den flotte garder i malet bøgetræ leveres med et skilderhus i pap, der bærer monogram efter majestætens tilladelse.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Sangfugl Georg, 39415, grøn/sølv

  699,00DKK

  Skøn sangfugl i mørkegrøn med næb og ben beklædt i bladsølv. Sangfuglen er fra Kay Bojesen og er blevet døbt ”Sangfuglen Georg” som en hyldest til Kay Bojesens læretid som sølvsmed hos Georg Jensen, hvor han blev udlært i 1910. Den skønne grønne nuance og de fine detaljer i sølv er inspireret af gamle sølvsmykker fra denne tid og passer perfekt sammen med de andre sangfugle fra Kay Bojesen.

  Farve: Grøn og sølv

  Materiale:FSC®-certificeret malet bøg

  Højde:15,5 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Menig med gevær,39025

  599,00DKK

  Inspireret af et af Danmarks nationalsymboler fra Amalienborg Slotsplads skabte Kay Bojesen i 1942 sine håndmalede gardere. Lige siden har Trommeslageren, Fanebæreren og den Menige garder med gevær været stolte repræsentanter for dansk kvalitetsdesign. En god gaveide for livet til både børn og voksne.

  Farve: Malet bøgetræ

  Materiale: FSC®-certificeret Bøgetræ

  Højde: 22,5 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Abe, Lille, 39257, røget eg/eg

  899,00DKK

  Den lille abe i træ, der gjorde Kay Bojesen sberømt, blev egentlig skabt, da designeren ville lave en knage til at hænge jakken på. I stedet endte den som et stykke ikonisk dansk kunst. Denne abe er udført i røget eg og eg, men findes også i andre udgaver. Den kræver ikke anden behandling, end at du af og til tørrer den af med en tør klud.

  Farve: Røget eg og eg

  Materiale: FSC®-certificeret Røget eg/eg

  Højde:20 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Spurvepar, stor, 39431, 2pk

  799,00DKK

  Det søde spurvepar er designet af Kay Bojesen og fremstillet i blødt FSC-certificeret træ af natureg og røget eg. De to store spurve måler 8 cm. Spurveparret blev designet af Kay Bojesen i midten af 1930’erne og bringer romantikken ind i hans fantasifulde univers af træfigurer. God gaveidé til studenten, såvel som til fødselsdag, eller én du har kær.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Abe, stor, 39260

  9.995,00DKK

  Kay Bojesens Abe kom til verden i 1951. Denne version er en stor personlighed på 46 cm i højden og har ligesom sin lillebror en helt særlig appel til både børn og voksne. Gaven til en helt særlig anledning. Aben er klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet – lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

  Farve: Teak- og Limbatræ

  Materiale: FSC®-certificeret Teak- og Limbatræ

  Højde:46 cm

  Læs mere
 • Kay Bojesen, Elefant, Lille, 39252

  999,00DKK

  Elefanten kom til verden i 1953. Kay Bojesens fantasifulde familie af trædyr har en helt særlig appel til både børn og voksne. Til dåb, fødselsdag, studentergave, jubilæum eller bryllup. En klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet – lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

  Farve: Egetræ

  Materiale: FSC®-certificeret Egetræ

  Højde: 12,6 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Alfabet klodser, 39440, bøg

  599,00DKK

  Giv en gave med legetøj man kan lære af. Kay Bojesen var selv en barnlig sjæl og et stort legebarn, og han havde en forkærlighed for at understøtte børns fantasi. I 1950’erne skabte han alfabetklodserne oprindeligt til den danske folkeskole. Nu er de tilbage i produktion til glæde for små børn, der skal lære alfabetet, til lidt større børn, som skal lære at stave og til voksne, som har lyst til at lege med i s-t-a-v-e-l-e-g-e-n. En god gaveide til de yngste og de lidt ældre børn og uden tvivl en gave, der vil gå i arv i generationer.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Børnesæt 3 dele, 39501, hvid

  349,00DKK

  Det tre-delte børnesæt i melamin med porcelænslook indeholder en flad tallerken 22 cm, en dyb tallerken 18,4 cm og en kop 22 cl – alle lavet i børnevenlige former og størrelser.Børnesættet er designet efter Kay Bojesens ønske om at opfordre børn til at kombinere læring, leg og kreativitet. Med bestikket som viser bliver den flade tallerken pludselig til et ur med visere, mens den dybe tallerken fyldt med varm havregrød bliver til en spiselig staveplade. Koppen kan også bruges til at lære at stave med. Bogstaverne til de nemme ord såsom ’mor’ og ’far’ er placeret tæt på hinanden og hjælper barnet på vej.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Studenterhue, 39230, rød

  129,95DKK

  Kay Bojesens elskede designklassiker træaben er en fortrukket gaveidé til særlige lejligheder. Nu, mere end nogensinde, hvor aben også hylder de flittige studenter. Denne røde hue som en gave til gymnasiestudenten er skabt i bøgetræ med elastik og passer som støbt til familiens mindste abe. En gaveidé, der holder livet igennem og går i arv i generationer.

  Den lille studenterhue passer til den lille abe og mini elefanten.

  Farve: Sort, hvid og rød

  Materiale:FSC®-certificeret Malet bøgetræ

  Diameter:3,5 cm

   

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Bjørn, Lille, 39251

  699,00DKK

  Kay Bojesens venlige Bjørn med de åbne arme kom til verden i 1952. Rækken af fantasifulde træfigurer er lang og har en helt særlig appel til både børn og voksne. Til dåb, fødselsdag, studentergave, jubilæum eller bryllup. En klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet – lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

  Farve: Eg- og Ahorntræ

  Materiale: FSC®-certificeret Eg- og Ahorntræ

  Højde: 15 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Sangfugl, Alfred, 39408, eg

  749,00DKK

  Kay Bojesen fuglen Alfred er sidst ankomne familiemedlem i rækken af trædyr fra aber til flodheste og sangfugle. Alfred er skabt i natureg og røget egetræ og passer ind i tidens bolig- og indretningstendenser, hvor det er naturmaterialerne, der får lov at dominere. En perfekt gaveidé, som holder hele livet fra barnedåb til redebyggeren til det allerede etablerede hjem med hang til dansk design.

  Farve: Natur egetræ og røget egetræ

  Materiale: FSC®-certificeret Natur egetræ og røget egetræ

  Højde:15 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Flodhest, 39206, sort

  699,00DKK

  Kay Bojesens mange figurer er populære hos både børn og voksne, og denne udgave er ingen undtagelse. Flodhesten var oprindeligt designet i 1955 til at holde styr på blyanten på skrivebordet, og denne opdaterede udgave er ingen undtagelse. Flodhesten er lavet af bøg og belagt med sort tavlemaling, så du kan skrive beskeder, små notater eller bruge den som huskeliste på skrivebordet. Flodhesten er ca. 2 cm højere og bredere end den nuværende i sortimentet, hvilket gør den let at tegne og skrive på. Det hvide tavlekridt medfølger i æsken. En Kay Bojesen klassiker, der vil følge sin ejer gennem hele livet.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Abe, Mini, 39249

  499,00DKK

  Kay Bojesen udvider familien, og nu findes den kendte Kay Bojesen-abe, der første gang blev produceret i 1951, også i ministørrelse på 10 cm. Aben er fremstillet i plantage teaktræ og i limbatræ, og trods sin størrelse har den lille abe selvfølgelig lige så meget karisma og charme som de ældre Kay Bojesen-aber i søskendeflokken. Da teak træet er plantageteak, kan der forekomme mørke pletter og striber, som med tiden vil mindskes, grundet lys og luft. Derfor vil der være forskelle i træet fra abe til abe, der gør hver eneste abe helt unik.

  Farve: Teak- og Limbatræ

  Materiale: FSC®-certificeret Teak- og limbatræ

  Højde: 9,5 cm

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Fanebærer, mini, 39226

  599,00DKK

  I anledningen af Hendes Majestæt Dronningens 80-års fødselsdag 16. april 2020, lancerer Kay Bojesen en mini fanebærer. Inspireret af et af Danmarks nationalsymboler fra Amalienborg Slotsplads skabte Kay Bojesen i 1942 sine håndmalede gardere. Lige siden har Fanebæreren været en kær gæst på fødselsdagsmorgenbordet og et designikon i boligen. Den populære garder fra Kay Bojesen har fået en lille ny størrelse og er udstyret med et lækkert tekstilflag i bomuld. Den flotte garder i skabt i FSC®-certificeret malet bøgetræ. En god gaveide for livet til både børn og voksne.

  Tilføj til kurv
 • Kay Bojesen, Elefant, mini, 39242

  699,95DKK

  Kay Bojesen Elefanten kom til verden i 1953. Kay Bojesens fantasifulde familie af trædyr har en helt særlig appel til både børn og voksne. Til dåb, fødselsdag, studentergave, jubilæum eller bryllup. Tag godt imod Elefant Mini i eg, nyeste medlem af elefantfamilien. En klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet – lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

  Farve: Eg

  Materiale: Ubehandlet eg

  Højde: 9,5 cm

  Tilføj til kurv
0