• Lyngby, Lyngby Urtepotteskjuler, 11,5 cm, 201392, hvid

  299,00DKK

  Vi har været en tur i designarkivet og har kigget nærmere på to af vores absolutte favoritter. Resultatet er urtepotteskjuleren, Flowerpot, der er inspireret af den charmerende Bonbonniere-skål og den klassiske Lyngbyvase. Urtepotteskjuleren er fremstillet i håndlavet porcelæn og fås i tre forskellige størrelser. Her ses den lille udgave.

  Tilføj til kurv
 • Lyngby, Lyngby Vase, 15 cm, 200681, Guld stribet tynd

  899,00DKK

  Den evigt populære Lyngby vase er efterhånden blevet en ægte designklassiker. Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design. Du ser her på Lyngby Vasen i 15 cm skabt i tynd guld stribet porcelæn. Lyngbyvasen kommer i mange forskellige størrelser og flere flotte farver.

  Tilføj til kurv
 • Lyngby, Lyngby Vase, 25 cm, 200854, Lys pink

  999,00DKK

  Den tidsløse Lyngbyvase er, som årene er gået, blevet en vaskeægte klassiker. Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design. Du kigger lige nu på Lyngby Vasen i 25 cm lavet i lys pink porcelæn. Udvalget er bredt, og Lyngbyvasen findes i et stort sortiment af farver og størrelser.

  Tilføj til kurv
 • Lyngby, Lyngby Vase, 20 cm, 200718, Hvid med løbeglasur

  699,00DKK

  Den nye serie af Lyngbyvaser med løbeglasur fra Lyngby Porcelæn er en moderne nyfortolkning af de klassiske, riflede vaser. Lyngbyvasen her er hvid med løbeglasur og måler 20 cm, der er den mest populære størrelse blandt de ikoniske Lyngbyvaser. Overfladen består af en kombination mellem blankt- og mat-glaseret keramik, og den eksperimenterende glasurteknik gør den nye generation af Lyngbyvaser til noget ganske særligt.

  Tilføj til kurv
 • Lyngby, Lyngby vase, 20 cm, 200783, Hvid

  599,00DKK

  Den evigt populære Lyngby vase er efterhånden blevet en ægte designklassiker. Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design. Dette er Lyngby Vasen i 20 cm lavet i hvid porcelæn. Vasen findes i et bredt udvalg af farver og flere forskellige størrelser.

  Tilføj til kurv
 • Lyngby, Lyngby vase, 20 cm, 200804,Sort

  699,00DKK

  Lyngby vasen er for mange kendt for at forene form og funktionalitet. Efterhånden er Lyngby vasen blevet en ægte designklassiker, der i dag pryder mange danske hjem. Her præsenterer vi Lyngby Vasen i 20 cm skabt i sort porcelæn. Du kan vælge Lyngbyvasen i mange flotte farver og flere forskellige størrelser.

  Tilføj til kurv
 • Lyngby, Lyngby Vase, 15 cm, 200775, Hvid

  449,00DKK

  Den tidsløse Lyngbyvase er, som årene er gået, blevet en vaskeægte klassiker. Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design. Du kigger lige nu på Lyngby Vasen i 15 cm kreeret i hvid porcelæn. Udvalget er bredt, og Lyngbyvasen findes i et stort sortiment af farver og størrelser.

  Tilføj til kurv
 • Lyngby, Lyngby Urtepotteskjuler, 14,5 cm, 201394, hvid

  399,00DKK

  Efter en tur i designarkivet, har vi kigget nærmere på to af vores store favoritter. Med inspiration og udgangspunkt i den charmerende Bonbonniere og den klassiske Lyngbyvase, har vi kreeret vores urtepotteskjuler, Flowerpot. Flowerpot fremstår i håndlavet porcelæn og fås i tre forskellige størrelser. Urtepotteskjuleren er her vist i mellemstørelsen.

  Tilføj til kurv
0