Vi er et personligt og passioneret designhus

Designhuset Wertz er et design & bolighus med en lokation i hjertet af Viborg. Her finder du det bedste inden for dansk design. Vi har valgt at følge vores drøm – sælge designmøbler som har bestået igennem generationer.

1 - 1
1
Et oplevelsesunivers præget af designklassikere og håndplukkede overraskelser

Hos Designhuset Wertz kan du finde et bredt udvalg af designklassikere, idet vi tror på, at kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Samtidig er vi ikke blege for at overraske, og vi gør meget ud af at håndplukke særlige designs, som man ikke kan finde alle steder.

Vi har en stor passion for designmøbler og sætter en stor ære i, at kunne følge vores drøm og kunne tilbyde dig et bredt udvalg af unikke designmøbler. Hos os får du personlig og høj service, og vi gør meget ud af, at du skal føle dig som gæst i vores “hjem”. Vi byder blandt andet på champagne hver fredag og inviterer jævnligt til inspirationsaftenener med anerkendte brands.

Eksklusive samarbejder

Vi vægter samarbejdet med vores leverandører højt og er glade for at kunne repræsentere og huse så mange klassiske og tidløse designs i butikken. Sortimentet er nøje udvalgt og vi håndplukker alle varer baseret på anbefalinger fra leverandører, vores trendopdatering og sans for æstetik samt jeres/kundernes ønsker og feedback.

Få et kig indenfor i butikken

Vi er altid opdaterede på de seneste trends og det bærer vores designhus præg af! Her kan du gå på opdagelse og få inspiration til indretning, hvad enten du skal indrette stue, soveværelse, badeværelse eller entréen. Er du vild med nordisk stil og danske designklassikere, så aflæg os et besøg!