Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wertz.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wertz.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/wertz.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Om os - Wertz
Vi er et personligt og passioneret designhus

Designhuset Wertz er et design & bolighus med en lokation i hjertet af Viborg. Her finder du det bedste inden for dansk design. Vi har valgt at følge vores drøm – sælge designmøbler som har bestået igennem generationer.

1 - 1
1
Et oplevelsesunivers præget af designklassikere og håndplukkede overraskelser

Hos Designhuset Wertz kan du finde et bredt udvalg af designklassikere, idet vi tror på, at kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Samtidig er vi ikke blege for at overraske, og vi gør meget ud af at håndplukke særlige designs, som man ikke kan finde alle steder.

Vi har en stor passion for designmøbler og sætter en stor ære i, at kunne følge vores drøm og kunne tilbyde dig et bredt udvalg af unikke designmøbler. Hos os får du personlig og høj service, og vi gør meget ud af, at du skal føle dig som gæst i vores “hjem”. Vi byder blandt andet på champagne hver fredag og inviterer jævnligt til inspirationsaftenener med anerkendte brands.

Indretning ikon

Indretning & Styling

Vi tilbyder hjælp til indretning og styling af rum. Kunne du bruge hjælp til indretning af dit hus eller din lejlighed – Så er der råd at hente. Vi kan sikre en stilfuld indretning. Kontakt os for mere information.

Designmøbler ikon

Designmøbler & Interiør

Vi huser et bredt udvalg af klassiske designmøbler og interiør. Eksklusive samarbejder med anerkendte brands samt håndplukkede særlige designs, du ikke finder alle steder udgør vores sortiment. Kig endelig ind i butikken. Vi står klar med personlig rådgivning og inspiration til din indretning.

Firmagaver ikon

Firmagaver (kunder & personale)

Vi hjælper med at finde, pakke og levere firmagaver både til dine kunder eller personale. Vi har et bredt sortiment og fine designs, der er oplagte som firmagaver – uanset om det gælder julegaver, jubilæumsgaver m.v. Kontakt os for at få nærmere information.

Ejendomsmægler

Gør din bolig mere salgbar

For bare 3.000 kr. hjælper vi med at anvise, hvad der skal foretages af ændringer, så din bolig tager sig bedst muligt ud. Således kan vi hjælpe med både at få solgt din bolig hurtigere og til bedst mulige pris.

Få et kig indenfor i butikken

Vi er altid opdaterede på de seneste trends og det bærer vores designhus præg af! Her kan du gå på opdagelse og få inspiration til indretning, hvad enten du skal indrette stue, soveværelse, badeværelse eller entréen. Er du vild med nordisk stil og danske designklassikere, så aflæg os et besøg!

Eksklusive samarbejder

Vi vægter samarbejdet med vores leverandører højt og er glade for at kunne repræsentere og huse så mange klassiske og tidløse designs i butikken. Sortimentet er nøje udvalgt og vi håndplukker alle varer baseret på anbefalinger fra leverandører, vores trendopdatering og sans for æstetik samt jeres/kundernes ønsker og feedback. Her er et udpluk af de mange designbrands vi samarbejder med.

0